Assortiment

Ons assortiment

 Tafelwerk heeft een groot aanbod voor u. Links kunt u in de verschillende groepen afbeeldingen vinden van onze producten. Kijkt u eens naar de afbeeldingen om zo wooninspiratie op te doen. Als u enthousiast bent geworden kunt u een afspraak maken, Tafelwerk komt dan bij u thuis langs om de ideeën te bespreken. Als u toch iets zoekt wat nog niet tussen de foto’s staat, zorgen wij ervoor dat we dat voor u gaan realiseren. Prijzen zijn op aanvraag, neemt u contact op via onderstaande button

Eettafels

Kies uit honderden bladen precies degene die jij mooi vindt! De bladen van de tafels kun je in veel verschillende houtsoorten krijgen, zoals: Suar, Teak, Eiken, Oud Eiken, Mango, Acacia, Vuren, Walnoot, Hardhouten Brugdelen, Wagonbalken en nog vele andere soorten.

Bekijk al onze eettafels

Salontafels

De afwerking van hout kan d.m.v. een bijna onzichtbare lak voor een natuurlijk uiterlijk, met een olie afwerking in 100 verschillende tinten om de structuur van het hout meer zichtbaar te krijgen en natuurlijk een epoxy afwerking voor een glad oppervlakte in zijde- of hoogglans. 

Bekijk al onze salontafels

Stalen dierenmeubelen

Wij zijn druk bezig met ons nieuwe concept, stalen dierenmeubelen. Deze dieren tekenen wij in 3D, maken de delen uit plaatstaal, kanten/zetten de delen en lassen de puzzel vervolgens in elkaar.

Bekijk al onze stalen dierenmeubelen

Schilderijtafels

Zelf een schilderij op een tafelblad maken kan onder begeleiding van www.EvelienKooloos.nl. Tafelwerk zorgt ervoor dat het schilderij wordt voorzien van een epoxy laag, een mooi onderstel en een volledige afwerking.

Bekijk al onze schilderijtafels

Vergadertafels

Een indrukwekkende tafel als blikvanger of om in stijl te vergaderen is een must voor elk bedrijf. Uw logo kan in de tafel worden gefreesd, gebrand of geprint.

Bekijk al onze vergadertafels

Dressoirs

Tafelwerk maakt voor u een dressoir op maat met een houtsoort naar keuze in combinatie met staal of andere materialen. In ons aanbod hebben wij natuurlijk niet alleen maatwerk maar ook standaard modellen, kijkt u eens rond!

Bekijk al onze dressoirs

TV-meubelen

Tafelwerk maakt voor u een TV-meubel op maat met een houtsoort naar keuze in combinatie met staal of andere materialen. In ons aanbod hebben wij natuurlijk niet alleen maatwerk maar ook standaard modellen, kijkt u eens rond!

Bekijk al onze TV-meubels

Tafel onderstellen

In ons aanbod aan onderstellen hebben wij maatwerk van staal, RVS, eiken en overige houtsoorten. Ook zijn wij dealer van Nordstahl.com onderstellen waarmee wij al een groot aanbod hebben, geschikt voor alle tafels.

Bekijk alle tafel onderstellen

Salontafel onderstellen

In ons aanbod aan onderstellen hebben wij maatwerk van staal, RVS, eiken en overige houtsoorten. Ook zijn wij dealer van Nordstahl.com onderstellen waarmee wij al een groot aanbod hebben, geschikt voor alle tafels.

Bekijk al onze salontafel onderstellen

Woonaccessoires

Kijk hier eens in de foto’s of u leuke woonaccessoires kunt vinden! Mocht u een speciaal verzoek hebben wat betreft een wijnrek, lamp, houtsnijwerk etc. dan staat Tafelwerk daar voor open.

Bekijk al onze woonaccessoires

Wanddecoratie

Wilt u een volledig houten wandbekleding, een bijzondere schilderijlijst of kunstig stuk hout aan de muur, Tafelwerk kan u daarmee helpen. Wij verkopen en installeren producten bij u thuis.

Bekijk al onze wanddecoratie

Zitmeubelen

Zitmeubels op maat, een bijpassend bankje bij uw eettafel of handgemaakte houten stoelen en krukken. Ziet u iets leuks of wilt u graag net iets anders, laat het weten en dan komen we er samen wel uit.

Bekijk al onze zitmeubelen

Fossiel hout & steen

Hier vind u een aantal leuke producten van fossiel hout en steen. Fossiel houten producten zijn gemaakt van boomstammen die al miljoenen jaren onder de grond liggen en zijn in die tijd versteend.

Bekijk al ons fossiele hout & steen

Kasten

Tafelwerk maakt voor u een kast op maat met een houtsoort naar keuze in combinatie met staal of andere materialen. In ons aanbod hebben wij natuurlijk niet alleen maatwerk maar ook standaard modellen, kijkt u eens rond!

Bekijk al onze kasten

TAFELWERK

Klettersteeg 28
3792 NL Achterveld

06 - 36 03 04 06
(ook via Whatsapp)
info@tafelwerk.nl

KVK: 74597264
BTW-nr: NL002334608B62

 

Copyright 2020 TAFELWERK | Website door Joery Boutens