Assortiment

Ons assortiment

 Tafelwerk heeft een groot aanbod voor u. Links kunt u in de verschillende groepen afbeeldingen vinden van onze producten. Kijkt u eens naar de afbeeldingen om zo wooninspiratie op te doen. Als u enthousiast bent geworden kunt u een afspraak maken, Tafelwerk komt dan bij u thuis langs om de ideeën te bespreken. Als u toch iets zoekt wat nog niet tussen de foto’s staat, zorgen wij ervoor dat we dat voor u gaan realiseren. Prijzen zijn op aanvraag, neemt u contact op via onderstaande button

Tafels

Eettafels

Kies uit honderden bladen precies degene die jij mooi vindt! De bladen van de tafels kun je in veel verschillende houtsoorten krijgen, zoals: Suar, Teak, Eiken, Oud Eiken, Mango, Acacia, Vuren, Walnoot, Hardhouten Brugdelen, Wagonbalken en nog vele andere soorten.

Bekijk al onze eettafels

Salontafels

De afwerking van hout kan d.m.v. een bijna onzichtbare lak voor een natuurlijk uiterlijk, met een olie afwerking in 100 verschillende tinten om de structuur van het hout meer zichtbaar te krijgen en natuurlijk een epoxy afwerking voor een glad oppervlakte in zijde- of hoogglans. 

Bekijk al onze salontafels

Vergadertafels

Een indrukwekkende tafel als blikvanger of om in stijl te vergaderen is een must voor elk bedrijf. Uw logo kan in de tafel worden gefreesd, gebrand of geprint.

Bekijk al onze vergadertafels

Onderstellen

Tafel onderstellen

In ons aanbod aan onderstellen hebben wij maatwerk van staal, RVS, eiken en overige houtsoorten. Ook zijn wij dealer van Nordstahl.com onderstellen waarmee wij al een groot aanbod hebben, geschikt voor alle tafels.

Bekijk alle tafel onderstellen

Salontafel onderstellen

In ons aanbod aan onderstellen hebben wij maatwerk van staal, RVS, eiken en overige houtsoorten. Ook zijn wij dealer van Nordstahl.com onderstellen waarmee wij al een groot aanbod hebben, geschikt voor alle tafels.

Bekijk al onze salontafel onderstellen

Bank onderstellen

In ons aanbod aan onderstellen hebben wij maatwerk van staal, RVS, eiken en overige houtsoorten. Ook zijn wij dealer van Nordstahl.com onderstellen waarmee wij eigenlijk al een groot aanbod hebben.

Bekijk al onze bank onderstellen

Meubels

Kasten

Tafelwerk maakt voor u een kast op maat met een houtsoort naar keuze in combinatie met staal of andere materialen. In ons aanbod hebben wij natuurlijk niet alleen maatwerk maar ook standaard modellen, kijkt u eens rond!

Bekijk al onze kasten

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken leveren wij in massief hout op maat of van één van onze dealers,

Bekijk al onze eetkamerbanken

TV-meubelen

Tafelwerk maakt voor u een TV-meubel op maat met een houtsoort naar keuze in combinatie met staal of andere materialen. In ons aanbod hebben wij natuurlijk niet alleen maatwerk maar ook standaard modellen, kijkt u eens rond!

Bekijk al onze TV-meubels

Maatwerk

Wandplanken, vensterbanken, maatwerk interieurbouw, een koof op maat met stucwerk, etc. Met ons eigen vakmanschap en vele contacten kunnen wij vele wensen waar maken.

Bekijk al ons maatwerk

Stoelen

Stoelen op maat, een bijpassend bankje bij uw eettafel of handgemaakte houten stoelen en krukken. Ziet u iets leuks of wilt u graag net iets anders, laat het weten en dan komen we er samen wel uit.

Bekijk al onze stoelen

Meubels

Onze kunst

Met alleen een tafel als blikvanger ben je er nog niet vinden wij bij Tafelwerk. Met onze eigen creativiteit en de samenwerking met kunstschilder Evelien Kooloos bedenken wij onze eigen concepten en maken zo de mooiste kunstwerken. 

Bekijk onze kunst

Lampen

Als er bijzondere wensen zijn, kunnen wij een lamp voor je maken. Ook bieden wij de mooiste lampen aan vanuit onze dealers zoals Zuiver, Dutchbone en Boldmonkey.

Bekijk al onze lampen

Overig

Houten wandbekleding door ons laten monteren, een wijnrek voor je favoriete wijnverzameling of bijzonder hout- en glaswerk. Wij hebben de meest bijzondere producten die je in geen andere winkel zult zien.

Bekijk alle overige producten

TAFELWERK

Klettersteeg 28
3792 NL Achterveld

06 - 36 03 04 06
(ook via Whatsapp)
info@tafelwerk.nl

KVK: 74597264
BTW-nr: NL002334608B62

 

Copyright 2020 TAFELWERK | Website door Joery Boutens